Lucruri esentiale despre dragoste

Dragostea este un capitol delicat, de care nu te poti feri si nici nu-l poti forta, acesta intervine in viata fiecaruia atunci cand este momentul si nu trebuie sa ne ferim de iubire deoarece este cel mai frumos sentiment din viata noastra. Fara iubire nu putem trai, iar aici nu ma refer doar la iubirea fizica pe care o mai numim si sex, ci si la cea sentimentala, in care simtim ceva puternic pentru aproapele nostru. Cine spune ca nu vrea sa mai dragoste pentru cineva inseamna a trecut printr-o poveste cu un final mai putin fericit, iar din cauza acestui motiv nu mai este dispus sa sufere si a ajuns intr-un punct in care ii este frica sa mai simta ceva. Mie personal imi place foarte mult sa fiu indragostit, sa ofer iubire si sa fac dragoste, sunt barbat si iubesc fiecare femeie in parte, dar am fost multe criterii atunci cand vine vorba despre partenera mea de pat.

Cateva lucruri despre dragoste/sex:

1. Nu trebuie facut din obligatie

Atunci cand nu ai chef sa faci sex, ar fi mai bine sa ii spui partenerului tau acest lucru si nu sa insisti sa-i faci pe plac deoarece s-ar putea sa nu placa nimanui ceea ce iese. Sexul este bun doar atunci cand amandoi partenerii au chef, atunci este cel mai pasional, cel mai bun, cel mai placut, in rest.. sunt doar niste jocuri de teatru pe care le facem pentru a ne multumi partenerul.

2. Cateodata pofta vine mancand

Pentru ca nu vreau sa fiu inteles gresit din primul punct, trebuie sa spun ca sunt si momente in care cheful de dragoste vine abia atunci cand actul in sine a inceput deja, dar asta se intampla de fiecare data, ci sunt perioada si perioade.

3. Daca iubesti partenerul, sexul este mai bun

Atunci cand sunt implicate si cateva sentimente, aventura voastra din dormitor va fi cu siguranta mult mai interesanta.